Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Sruby do alufelg
Autor Wiadomość
Xsystoff 
Mitsumaniak
user

Auto: brak
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-02-2011, 17:37   Sruby do alufelg

Ma ktos sprzedac/pozyczyc na jeden dzien sruby do alufelg do mitsubishi? Konkretnie do Colta C50... Te moje od stalowek sa za waskie delikatnie i jest ryzyko ze alus przejdzie przez sruby... :/ A jutro tor w niedziele :/ Z tego co znalazlem w necie to pasuja z innych miskow... pilne.. :/

Pato89 
Mitsumaniak
Bandit

Auto: Lancer'92
Wysłany: 05-02-2011, 18:39   

Ja w moim rozbitku mam stalówki przykręcone na śruby na których miałem wcześniej aluski :P z tym że nie ma mnie w domu i nie będzie dzisiaj i nie bardzo wiem jak Ci je dać :D

Xsystoff 
Mitsumaniak
user

Wysłany: 05-02-2011, 18:44   

Ech to lipa, ale i tak bym wzial te sruby od Ciebie, tak czy siak musze je zdobyc, szkoda tylko ze jutro bede musial jechac audi na tor :P A gdzie masz auto? bo moge podjechac i je sobie odkrecic ;]

Pato89 
Mitsumaniak
Bandit

Wysłany: 05-02-2011, 19:00   

Przyjaciół Żołnierza, tylko przykręć mu jakieś w zastępstwie co by mi kółek nie zajumali :p daj znać czy pojedziesz po nie, to zadzwonie do domu żeby Cie mój ojciec nie zbluzgał :)
Ostatnio zmieniony przez Yoshiko 24-10-2014, 20:17, w całości zmieniany 1 raz  

Xsystoff 
Mitsumaniak
user

Wysłany: 05-02-2011, 19:14   

Pato89 napisał/a:
Przyjaciół Żołnierza przed klatką nr 40, tylko przykręć mu jakieś w zastępstwie co by mi kółek nie zajumali :p daj znać czy pojedziesz po nie, to zadzwonie do domu żeby Cie mój ojciec nie zbluzgał :)

Odkrece jedna srube na probe i zawioze do garazu gdzie mam Colta, jak bedzie pasowac to wezme Colta i podjade pozamieniam sruby ze swojego do Twojego

[ Dodano: 05-02-2011, 23:06 ]
Chcialem podziekowac koledze Pato za zamiane srub. Walczylem 2h z kluczem zeby u siebie odkrecic kola, masakra, ch klucz i mocno zakrecone sruby, a do tego deszcz. Ale zamienilem sruby i wszystko gra, jutro moge Coltem na tor leciec. Masz teraz u siebie moje sruby do stalowek, normalnie mozesz na nich smigac :) I wisze Ci browara za sruby :) 4-ero pak dowolnego piwa, wybierz jakie :)
Ostatnio zmieniony przez Yoshiko 24-10-2014, 18:12, w całości zmieniany 1 raz  

Pato89 
Mitsumaniak
Bandit

Wysłany: 05-02-2011, 23:23   

Nic mi nie wisisz :) Kiedyś ja będę potrzebował pomocy to może się odwdzięczysz :) tak po prawdzie to żadna to pomoc :P nie dość że nic nie zrobiłem to jeszcze mi bez różnicy jakie tam śruby będą bo i tak sprzedaje biednego rozbitka :P a co Ty za felgi dorwałeś?:P

Xsystoff 
Mitsumaniak
user

Wysłany: 05-02-2011, 23:33   

Mimo wszystko i tak na nastepnym spocie masz piwko ;)

Aaaa wymienilem dzisiaj tez 4 swiece, stare NGK nie wiem kiedy byly ruszane, pewnie za Niemca wiec conajmniej 6 lat temu, a pewnie sporo dluzej juz siedza. Mialy juz nagar, wiec wskoczyly nowe Denso i zero problemu z uciekajacym zaplonem. Łosie z Inter Carsu zle dobrali mi kopulke wiec tej nie wymienilem :/ Ale nawalilem spreyu do czyszczenia gaznika i chodzi duuuuuzo lepiej, inne auto ;) Felgi dorwalem od kolesia z Coltmanii, oferowalem mu 2 stowy ale nie odpisal, wystawil na allegro za 200zl i nie poszly, za drugim razem dal licytacje od 160 i wygralem za 160 zl (4 sztuki :badgrin: ), co prawda `86 na ale wywazarce same felgi wyszly "elegancko", idealnie proste. O takie:

Jeszcze chlapacze musze ogarnac (juz dawno kupione) i halogeny rajdowe tez juz dawno kupione ale nie mam kiedy zalozyc. Ale koniec sesji w tym tygodniu i ogarniam Misia na tip top. I na spocie bede :mrgreen:

Szkoda Twojego Colta, bo nie jest jakos mocno walniety...

Odpowiedz do tematu