|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Sruby do alufelg |
Autor |
Wiadomość |
Xsystoff
Mitsumaniak user
Auto: brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-02-2011, 17:37 Sruby do alufelg
|
|
|
Ma ktos sprzedac/pozyczyc na jeden dzien sruby do alufelg do mitsubishi? Konkretnie do Colta C50... Te moje od stalowek sa za waskie delikatnie i jest ryzyko ze alus przejdzie przez sruby... :/ A jutro tor w niedziele :/ Z tego co znalazlem w necie to pasuja z innych miskow... pilne.. :/ |
_________________ Renault Espace IV ph2`08
Renault Laguna II ph1`03 |
|
|
|
 |
Pato89
Mitsumaniak Bandit

Auto: Lancer'92
|
Wysłany: 05-02-2011, 18:39
|
|
|
Ja w moim rozbitku mam stalówki przykręcone na śruby na których miałem wcześniej aluski z tym że nie ma mnie w domu i nie będzie dzisiaj i nie bardzo wiem jak Ci je dać |
_________________ https://www.facebook.com/mitsubishi.lancer.jdm |
|
|
|
 |
Xsystoff
Mitsumaniak user
|
Wysłany: 05-02-2011, 18:44
|
|
|
Ech to lipa, ale i tak bym wzial te sruby od Ciebie, tak czy siak musze je zdobyc, szkoda tylko ze jutro bede musial jechac audi na tor A gdzie masz auto? bo moge podjechac i je sobie odkrecic ;] |
|
|
|
 |
Pato89
Mitsumaniak Bandit

|
Wysłany: 05-02-2011, 19:00
|
|
|
Przyjaciół Żołnierza, tylko przykręć mu jakieś w zastępstwie co by mi kółek nie zajumali daj znać czy pojedziesz po nie, to zadzwonie do domu żeby Cie mój ojciec nie zbluzgał |
Ostatnio zmieniony przez Yoshiko 24-10-2014, 20:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Xsystoff
Mitsumaniak user
|
Wysłany: 05-02-2011, 19:14
|
|
|
Pato89 napisał/a: | Przyjaciół Żołnierza przed klatką nr 40, tylko przykręć mu jakieś w zastępstwie co by mi kółek nie zajumali daj znać czy pojedziesz po nie, to zadzwonie do domu żeby Cie mój ojciec nie zbluzgał |
Odkrece jedna srube na probe i zawioze do garazu gdzie mam Colta, jak bedzie pasowac to wezme Colta i podjade pozamieniam sruby ze swojego do Twojego
[ Dodano: 05-02-2011, 23:06 ]
Chcialem podziekowac koledze Pato za zamiane srub. Walczylem 2h z kluczem zeby u siebie odkrecic kola, masakra, ch klucz i mocno zakrecone sruby, a do tego deszcz. Ale zamienilem sruby i wszystko gra, jutro moge Coltem na tor leciec. Masz teraz u siebie moje sruby do stalowek, normalnie mozesz na nich smigac I wisze Ci browara za sruby 4-ero pak dowolnego piwa, wybierz jakie |
Ostatnio zmieniony przez Yoshiko 24-10-2014, 18:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Pato89
Mitsumaniak Bandit

|
Wysłany: 05-02-2011, 23:23
|
|
|
Nic mi nie wisisz Kiedyś ja będę potrzebował pomocy to może się odwdzięczysz tak po prawdzie to żadna to pomoc nie dość że nic nie zrobiłem to jeszcze mi bez różnicy jakie tam śruby będą bo i tak sprzedaje biednego rozbitka a co Ty za felgi dorwałeś?:P |
_________________ https://www.facebook.com/mitsubishi.lancer.jdm |
|
|
|
 |
Xsystoff
Mitsumaniak user
|
Wysłany: 05-02-2011, 23:33
|
|
|
Mimo wszystko i tak na nastepnym spocie masz piwko
Aaaa wymienilem dzisiaj tez 4 swiece, stare NGK nie wiem kiedy byly ruszane, pewnie za Niemca wiec conajmniej 6 lat temu, a pewnie sporo dluzej juz siedza. Mialy juz nagar, wiec wskoczyly nowe Denso i zero problemu z uciekajacym zaplonem. Łosie z Inter Carsu zle dobrali mi kopulke wiec tej nie wymienilem :/ Ale nawalilem spreyu do czyszczenia gaznika i chodzi duuuuuzo lepiej, inne auto Felgi dorwalem od kolesia z Coltmanii, oferowalem mu 2 stowy ale nie odpisal, wystawil na allegro za 200zl i nie poszly, za drugim razem dal licytacje od 160 i wygralem za 160 zl (4 sztuki ), co prawda `86 na ale wywazarce same felgi wyszly "elegancko", idealnie proste. O takie:
Jeszcze chlapacze musze ogarnac (juz dawno kupione) i halogeny rajdowe tez juz dawno kupione ale nie mam kiedy zalozyc. Ale koniec sesji w tym tygodniu i ogarniam Misia na tip top. I na spocie bede
Szkoda Twojego Colta, bo nie jest jakos mocno walniety... |
|
|
|
 |
|
|