|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] badanie sondy |
Autor |
Wiadomość |
ZAC [Usunięty]
|
Wysłany: 26-10-2006, 22:44
|
|
|
Racja Normy coraz bardziej wyśrubowane a wiec i technika idzie w górę Żywy postęp Nie da się tego uniknąć U mnie też tylko jedna sonda i do tego najprawdopodobniej popsuta |
|
|
|
 |
bear007 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-10-2006, 19:20
|
|
|
a co sie stanie jak odepne sonde?? nie mam czasu ani kanału w swoim garażu zeby sprawdzac ja miernikiem a podejrzewam ze coś jest nie tak z nia...w ten sposob moge sprawdzic czy jest zepsuta?? jeśli bedzie dobra powinien zaczac wiecej palic a jesli zla nie odczuje żadnej różnicy?? co sie bedzie działo??
dzięki wielkie |
|
|
|
 |
tommi [Usunięty]
|
Wysłany: 29-10-2006, 19:48
|
|
|
mi padła i rezultat był taki ze miałem prawie 2 razy wieksze spalanie, zbadono ją mierniki i wyniki stwierdziły ze jest ona nie sprawna została wymieniona i teraz spalanie wysoce mnie zadowalające i furka jakoś lepiej idzie
i tutaj chciałbym WIELECE PODZIEKOWAĆ CHOOPEROWI za wkład pracy i poświecenie wielu rzeczy żeby mi pomóc, abym mógł spokojnie pojechać w trase. Jeszcze raz DZIEKUJE |
|
|
|
 |
|
|